Mic dejun in cuib

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2012 | 18760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • clatite(ou,faina,lapte,sare),
  • oua,
  • 1 ardei,
  • 2 catei usturoi,
  • 1 ceapa mica,
  • spanac(eu am avut congelat),
  • masline fara samburi,
  • cas sau branza,
  • piept de pui(salam,sunca,orice fel de carne),
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • putin ulei aromat (daca nu aveti ulei aromat,folositi unt),
  • putin unt,
  • patrunjel verde,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun in cuib:

Ungem o forma de yena sau termorezistenta cu unt. Pe fundul formei punem o clatita . Taiem ardeiul cubulete,usturoiul feliute,ceapa julien,le calim intr-o lingura de ulei sau putin unt Peste clatita,punem un strat cu piept de pui taiat cubulete sau fasii,peste cateva masline. Spanacul il calim si pe el in putin unt,dupa care il intindem peste masline. Peste spanac punem o felie de cas sau branza si spargem doua oua. Presaram putina sare,piper si boia si dam forma la cuptor pana este facut oul. Decoram cu patrunjel verde si servim. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun in cuib" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
"Beef Wellington" vegetarian